Facebook Pixel Πρόεδρος Χάποελ Χολόν
Μπάσκετ
| 2023-11-06 21:42:00

Πρόεδρος Χάποελ Χολόν - ''Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι με την Παλαιστίνη, δε θα παίζαμε έτσι κι αλλιώς στα Λιόσια''

Sportdog Team
Πρόεδρος Χάποελ Χολόν - ''Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι με την Παλαιστίνη, δε θα παίζαμε έτσι κι αλλιώς στα Λιόσια''

Ο Έιταν Λανθιάνο ήταν αντίθετος με την επιλογή του γηπέδου της ΑΕΚ εξαιτίας της φιλοπαλαιστινιακής στάσης των οπαδών της.

Το σίριαλ σχετικά με την έδρα της Χάποελ Χόλον στο BCL έχει ακόμα πολλά επεισόδια και ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε τη γνώμη του για την επιλογή του κλειστού των Άνω Λιοσίων. Τόνισε πως αυτό δε θα προτιμούνταν από την ισραηλινή ομάδα λόγω των απόψεων που έχουν οι φίλοι της Ένωσης για το παλαιστινιακό ζήτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ομοσπονδία μας ζήτησε βοήθεια για τις ομάδες και ήρθε σε επικοινωνία με τις άλλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης. Η ελληνική Κυβέρνηση ήταν η μόνη που δέχτηκε να αναλάβει τη φιλοξενία και την ασφάλεια. Τότε η FIBA εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα παίξουμε στα Λιόσια.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να είναι καλή και αμέσως θύμισε πως οι φίλοι της στηρίζουν την Παλαιστίνη. Δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Μετά τα οργισμένα μηνύματα που λάβαμε από τους Έλληνες και ό,τι συνέβη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ίδιο γήπεδο, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν δε θα παίζαμε εκεί».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags