Facebook Pixel Ο Σπανούλης αποβλήθηκε αλλά το Περιστέρι "καθάρισε" στην Ουγγαρία - Μεγάλο βήμα πρόκρισης (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-21 21:09:00

Ο Σπανούλης αποβλήθηκε αλλά το Περιστέρι "καθάρισε" στην Ουγγαρία - Μεγάλο βήμα πρόκρισης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Σπανούλης αποβλήθηκε αλλά το Περιστέρι "καθάρισε" στην Ουγγαρία - Μεγάλο βήμα πρόκρισης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, οι παίκτες του έφτασαν σε σπουδαία επικράτηση με 90-87 στην έδρα της Σζομπατέλι.

To Περιστέρι πέτυχε την δεύτερη νίκη του στον Α’ όμιλο του BCL και πρώτη εκτός έδρας, στην Ουγγαρία, κόντρα στην Σομπατέλι (87-90) και «αναρριχήθηκε» στην δεύτερη θέση, πίσω από την αήττητη Ουνικάχα Μάλαγα και ενώ αύριο (22/11) περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Λε Μαν-Μάλαγα. Εφόσον ηττηθεί η γαλλική ομάδα στην έδρα της, το Περιστέρι θα κάνει βήμα πρόκρισης και θα είναι μόνο του στην 2η θέση.

Στην εκπνοή του αγώνα, ο Πόνγκο είχε άστοχο τρίποντο για να οδηγούσε το παιχνίδι στην παράσταση, ενώ το 87-90 είχε διαμορφώσει με 2/2 βολές ο Κένι Ουίλιαμς στα 7” πριν από την λήξη. Ο Σπανούλης επέλεξε να μην γίνει φάουλ στην τελευταία επίθεση της Σομπατέλι και να δοθούν δυο βολές στην ουγγρική ομάδα…

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κέρδισε το προβάδισμα του σκορ από το πρώτο πεντάλεπτο και δεν το απώλεσε μέχρι το τέλος του αγώνα, αυξάνοντας το μέχρι και τους 18 πόντους. Η ελληνική ομάδα είχε 6 διψήφιους σκόρερ και καταμερισμό προσπαθειών, ως επιβεβαίωση του επιθετικού πλουραλισμού. Στην τέταρτη περίοδο, οι γηπεδούχοι πίεσαν αμυντικά και μείωσαν μέχρι τους 7 πόντους (70-77), αλλά το Περιστέρι, έχοντας αυξήσει την ευρωπαϊκή εμπειρία του, τα δυο τελευταία χρόνια, δεν πανικοβλήθηκε και με διαχείριση άμυνας και επίθεσης και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 90-87.

Δεκάλεπτα: 18-25, 38-54, 58-72, 87-90

Η στατιστική του αγώνα εδώ

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags