Facebook Pixel Σαρωτικός Προμηθέας παρέσυρε τη Λε Μαν και πήρε την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-09 22:44:00

Σαρωτικός Προμηθέας παρέσυρε τη Λε Μαν και πήρε την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτικός Προμηθέας παρέσυρε τη Λε Μαν και πήρε την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Προμηθέα κόντρα στη Λε Μαν (91-78), στα play-in του Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στη Λε Μαν (91-78), διπλασίασε τις νίκες του στα play-in του Basketball Champions League και πήρε την μεγάλη πρόκριση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Το ματς  

Σαρωτικός Προμηθέας και μεγάλο προβάδισμα από την αρχή 

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι κάνοντας ένα εντυπωσιακό 8-0 στο πρώτο λεπτό της πρώτης περιόδου και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του στην Λε Μαν. Οι Πατρινοί με μπροστάρη τον Κόουαν, ο οποίος μέτρησε 13 πόντους και 3 ασίστ στα πρώτα 10 αγωνιστικά λεπτά και με τρομακτική ευστοχία από τα 6,75 (7/10), έχτισαν στο αρχικό τους προβάδισμα και έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά με 18 πόντους (30-12).  

 

Ιδανικός επίλογος σε ένα επιβλητικό ημίχρονο 

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε σταθερή απόδοση στο 2ο δεκάλεπτο και διατήρησε με ευκολία τη διαφορά στις παρυφές των 20 πόντων. Η Λε Μαν στα τελευταία 4 λεπτά του ημιχρόνου έβγαλε αντίδραση μέσα από την άμυνά της, κράτησε τον Προμηθέα χωρίς πόντο στο διάστημα αυτό και κατάφερε να συμμαζέψει λίγο την πολύ μεγάλη διαφορά των Πατρινών, που είχε φτάσει μέχρι του 29 πόντους (48-19) και έκλεισε το ημίχρονο πίσω με 19 (48-29). 

Κορυφαίος του πρώτου μέρους ο Άντονι Κόουαν με 16 πόντους (4/6 τρίποντα) και 3 ασίστ. 

 

Δεν εφησυχαστικέ και έβαλε το ματς για… ύπνο  

Το δεύτερο μέρος άρχισε με μια μικρή καθυστέρηση λόγω ενός τεχνικού προβλήματος με την μπασκέτα στην οποία θα έκανε επίθεση η Λε Μαν. 

Ο Προμηθέας δεν επαναπαύτηκε από τη μεγάλη υπέρ του διαφορά, εμφανίστηκε πολύ σοβαρός στην τρίτη περίοδο και ουσιαστικά μπήκε χωρίς άγχος στα τελευταία δέκα λεπτά. Οι Γάλλοι είχαν κάποια μικρά διαστήματα στα οποία προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ιδιαίτερα. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το μόνο που έμενε να μάθουμε ήταν το τελικό σκορ(91-78). 

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Κόουαν με 21 πόντους και 7 ασίστ και Χέιλ με 16π.

Στους διασωθέντες για τους Γάλλους οι Νάρεις με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και Σβαρτζ με 14π. και 6ρ.

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 18-17, 27-25, 16-25.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωντανός μετά από θρίλερ δύο παρατάσεων - Παλικάρι ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία, φουλ για πρόκριση στο Παλατάκι! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags