Λεμπρόν Τζέιμς: Από τις 30 Ιουνίου ο Βασιλιάς είναι ελεύθερος, μιας και ο ατζέντης του ενημέρωσε τους Λος Άντζελες Λέικερς ότι θα αποχωρήσει μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, στην οποία κατέκτησε το τέταρτο δαχτυλίδι της καριέρας του.
Όπως αναφέρει μάλιστα ο Μαρκ Στέιν, Γουόριορς, Κάβαλιερς και Χιτ είναι τα φαβορί για να υπογράψουν με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, όμως η FIBA και συγκεκριμένα το BCL, ασχολήθηκε μαζί του.
Συγκεκριμένα το BCL έντυσε τον Λεμπρόν Τζέιμς με τις φανέλες των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης και φυσικά ανάμεσα σε αυτές ήταν και η ΑΕΚ, που έχει έναν τίτλο (2018), δύο δεύτερες θέσεις και μια τρίτη, όπως και με αυτές των Μπανταλόνα, Ρίτας, Γαλατασαράι και Άλμπα Βερολίνου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο