Η παρουσία του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο, σε μια ακόμη βραδιά με «κιτρινόμαυρη» λάμψη, προκάλεσε συγκίνηση και ενθουσιασμό στους φίλους του Άρη.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Νίκος Γκάλης είχε σύντομη συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, τον οποίο καλωσόρισε προσωπικά στην οικογένεια του συλλόγου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας για το μέλλον.
Μιλώντας στις κάμερες, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς στη νέα προσπάθεια που γίνεται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο: «Πιστεύω ότι θα υπάρξει μία αλλαγή στην ομάδα, μια ανανέωση. Εύχομαι τα καλύτερα στον καινούριο ιδιοκτήτη. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον καλωσορίσω στην ομάδα του Άρη και να πω ότι εύχομαι ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του, ώστε να ζήσουμε ξανά τις παλιές στιγμές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκάλης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους φίλους του συλλόγου.
Η παρουσία του θρύλου στο Αλεξάνδρειο δεν είχε μόνο συμβολική αξία. Ήταν ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας, σε μια περίοδο που ο Άρης επιχειρεί να σταθεί ξανά στο ύψος της τεράστιας ιστορίας του.
Ο Νίκος Γκάλης, ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα τον χάρτη του ελληνικού μπάσκετ και χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές δόξας στους «κιτρινόμαυρους», έδειξε για ακόμη μία φορά πως παραμένει ζωντανό κομμάτι του συλλόγου, πηγή έμπνευσης και ηθικό στήριγμα.
Ο Άρης μπαίνει σε μια νέα φάση, με όραμα να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και το γεγονός ότι ο Νίκος Γκάλης δηλώνει παρών, με τη δική του σφραγίδα και παρουσία, μοιάζει με το πιο ελπιδοφόρο σημάδι για ένα μέλλον αντάξιο του ένδοξου παρελθόντος του συλλόγου.