Αντίστροφα μετρά πλέον ο ΠΑΟΚ για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του και πριν έρθει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, η νέα ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα συναντήσει τον κόσμο της στο Παλατάκι.

Η ΚΑΕ έχει αποφασίσει εδώ και αρκετές ημέρες να πραγματοποιήσει ανοικτή προπόνηση την αύριο (23/9), προσφέροντας στους φίλους του Δικεφάλου την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το σύνολο που δημιουργείται υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού.

Ανοίγει το Παλατάκι ο ΠΑΟΚ - Κάλεσμα στον κόσμο!

Το ενδιαφέρον γύρω από τον νέο μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ θέλουν να φέρουν την ομάδα ακόμη πιο κοντά στον κόσμο της πριν από το πρώτο επίσημο τζάμπολ.

Από τις 19:00 ανοίγουν οι πόρτες

Το ραντεβού έχει δοθεί στο PAOK Sports Arena, με όλες τις πόρτες του γηπέδου να ανοίγουν στις 19:00.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προπόνηση και να πάρουν μία πρώτη εικόνα από τη δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του Τρινκιέρι, σε μία περίοδο κατά την οποία η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Δεν πρόκειται απλώς για μία προπόνηση παρουσία κόσμου, αλλά και για την πρώτη μεγάλη συνάντηση της νέας ομάδας με την εξέδρα της, σε μία σεζόν που έχει δημιουργήσει αυξημένες προσδοκίες στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ.

«Ξέρουμε ότι μετράτε τις μέρες»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επανήλθε μέσω των social media, απευθύνοντας ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια που ξεκινά.

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και αύριο το απόγευμα σας περιμένουμε στο PAOK Sports Arena, στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

Ανοίγει το Παλατάκι ο ΠΑΟΚ - Κάλεσμα στον κόσμο!

Όλες οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, οπότε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ξέρουμε ότι μετράτε τις μέρες, αλλά το ίδιο ακριβώς κάνουμε και εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Η πρώτη γνωριμία με τον νέο ΠΑΟΚ

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να δει από κοντά το νέο αγωνιστικό πρότζεκτ πριν αυτό μπει στη μάχη των επίσημων διοργανώσεων.

Ανοίγει το Παλατάκι ο ΠΑΟΚ - Κάλεσμα στον κόσμο!

Ο Τρινκιέρι και οι παίκτες του έχουν ήδη περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, με τις προπονήσεις και τα φιλικά να χρησιμοποιούνται για να αποκτήσει η ομάδα συνοχή και αγωνιστική ταυτότητα.

Τώρα έρχεται η σειρά του κόσμου να πάρει την πρώτη του γεύση μέσα από το ίδιο το Παλατάκι.

Και το μήνυμα της ΚΑΕ είναι ξεκάθαρο: το απόγευμα της Τετάρτης το πρώτο «ραντεβού» της νέας σεζόν δίνεται στο PAOK Sports Arena, πριν αρχίσουν τα παιχνίδια που θα μετρούν επίσημα.