ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ
Oκτώ χιλιάδες είναι πολλά για τους κορυφαίους;
Η θέση του Ολυμπιακού είναι στην Ευρωλίγκα, το ξέρει καλύτερα απ' όλους ο ίδιος ο Μπερτομέου. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, δίχως τους "αιώνιους" το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα χάσει μπόλικη από την αίγλη του.
Το πραγματικό πρόβλημα του Ολυμπιακού...
Το θέμα, λοιπόν, με την επιτήρηση των ερυθρολεύκων από τη διοργανώτρια αρχή έχει συγκεκριμένη διάσταση: η Ευρωλίγκα δεν απειλεί τον Ολυμπιακό να τον βγάλει εκτός, δεν θα μπορούσε άλλωστε. Και ούτε είναι κανείς τρελός εκεί στη Βαρκελώνη, να θέλει να κάνει διοργάνωση δίχως τον Ολυμπιακό, την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ... Διότι και οι δύο ισπανικές ομάδες ομάδες έχουν πρόβλημα, όπως και η πρωταθλήτρια Ρωσίας και βρίσκονται υπό επιτήρηση.
Το «γαύγισμα» της Ευρωλίγκα
| 08/10/12 - 15:41
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Θανάσης Ασπρούλιας σχολιάζουν το καθεστώς επιτήρησης στο οποίο έχουν μπει κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες και μαζί τους ο Ολυμπιακός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο