«Κάθε αρχή και δύσκολη, που γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν αντιμετωπίζεις μια ποιοτική ομάδα σαν την Κάχα Λαμποράλ. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε. Είχαμε πίεση γιατί παίζαμε μπροστά στο κοινό μας αλλά δείξαμε θάρρος» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Παίξαμε κάποια δυνατά φιλικά αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Είναι καλό που το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει, έπρεπε να γίνει το συντομότερο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέφερε: «Να μειωθούν τα «νεκρά» διαστήματα και να υπάρχει συνεχές τέμπο. Όταν παίζεις πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα συναισθήματα σου είναι αν μη τι άλλο να μπεις μέσα με ενθουσιασμό και να τα δώσεις όλα. Και εγώ μπήκα δυνατά, ήθελα στην πρεμιέρα μου να τα πάμε καλά, αλλά είχαμε και λίγο τρακ. Ωστόσο, τα καταφέραμε και αυτό μετράει.

Σίγουρα η άμυνα επηρεάζει και την επίθεση. Στη δεύτερη περίοδο είχαμε καλύτερο ρυθμό και βγήκε και η καλή αμυντική λειτουργία. Θέλουμε να τα βελτιώσουμε αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας και σκεφτείτε ότι ακόμα είμαστε χωρίς επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να μειώσουμε τα... νεκρά διαστήματα και να παίζουμε σε καλό τέμπο, έχοντας ενέργεια.

Η Κάχα Λαμποράλ επειδή δεν έχει καθαρά 5αρια, έπαιζε με… κοντούς ψηλούς που μπορεί να σε σκοτώσουν από μακριά και να μην μπορείς να το γυρίσεις. Παίξαμε πολυσύνθετες άμυνες για να βοηθηθούμε και τελικά μας βγήκε».