"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, μετά μαζευτήκαμε και για 15 λεπτά παίξαμε έξυπνο μπάσκετ. Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου δεν είμασταν έτοιμοι στο μυαλό να ανταπεξέλθουμε στο δυνατό παιχνίδι της Ρεάλ, όταν λέω δυνατό παιχνίδι ενοοώ στην άμυνα. Χάσαμε πολλές μάχες, χάσαμε την μάχη τον ριμπάουντ και δεν παίξαμε έξυπνα. Το 3ο δεκάλεπτο για εμάς ήταν μια καταστροφή".

Ήταν σχεδόν η ίδια εικόνα και στα δυο μέρη του πρώτου και του τρίτου δεκαλέπτου; 

"Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου μας ξαφνιάσανε και είναι κάτι που μπορεί να τύχη σε ένα ματς, στο δεύτερο είναι με δική μας επιπολαιότητα".

Και στα δυο σημεία είναι έξω ο Σοφοκλής, εγώ νομίζω ότι η απουσία του έδινε την δυνατότητα στην Ρεάλ να παίζει με μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση... 

"Αυτό είναι απόλυτα σωστό. Βέβαια ο Σοφοκλής δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Είναι πρώτο παιχνίδι στην Euroleague κάποια παιδιά έχουν την εμπειρία, κάποια δεν την έχουν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσουν την εμπειρία και θα είναι καλύτεροι".

Ποια είναι τα θετικά στοιχεία που κρατάτε από αυτό το παιχνίδι γιατί τα αρνητικά τα ανέλυσες; 

"Τα θετικά θεωρώ ότι για την εποχή είναι επιθετικά. Εκεί που έχουμε αναπτύξει αρκετούς αυτοματισμούς. Παίξαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα καλό μπάσκετ. Βάλαμε στόχους τι θα κάνουμε στην επίθεση και το καταφέραμε. Στην Euroleague πρέπει να παίζεις για 40 λεπτά έξυπνα όμως".

Για να το  καταφέρεις αυτό όμως πρέπει να έχεις και όλους τους παίκτες στην διάθεση σου. Εσείς δεν είχατε τον Λάσμε ενώ και ο Κίτσεν δεν φάνηκε απόλυτα έτοιμος; 

"Πιστεύω ότι σιγά-σιγά μέρα με την μέρα μαζί και με τον Λάσμε θα γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε πάρα πολύ και όλα τα παιδιά δουλεύουν για να γίνονται καλύτεροι".

Ένα σχόλιο για τον Σοφοκλή ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση; 

"Ο Σοφοκλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σωματικά και πνευματικά. Στην προπόνηση έρχεται κάθε μέρα και προσπαθεί πολύ. Θεωρώ ότι η εμφάνιση του είναι φυσιολογική. Η προσπάθεια του κάθε μέρα στην προπόνηση θα έχει αυτό το αποτέλεσμα".