Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά: «Παίζουμε σε μία πόλη που συνδέει τον Ολυμπιακό με μια τεραστία επιτυχία. Η Εφές Αναντολού έχει κάποιους καινούργιους παίκτες, όχι πολλούς, αλλά το αγωνιστικό της προφίλ έχει αλλάξει. Ερντέν, Φάρμαρ και Γκόρντον είναι αρκετά σημαντικές προσθήκες. Στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα εκανε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στη Μιλάνο που ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και σε θα πρέπει επίσης τα λάθη τα κλεψίματα, τα ποσοστά στις βολές να είναι υπέρ μας. Σίγουρα η ομάδα φέτος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια της μετά τα όσαν έκανε πέρσι.
Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού σαν φαβορί, αλλά όλοι θέλουν να τον νικήσουν και έχουν έξτρα κίνητρο μιας και αντιμετωπίζουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί, μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. θεωρώ πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι να πάρουμε και τη νίκη».
 

Από τη μεριά του ο Κώστας Σλούκας υποστήριξε πως «είναι ένα ξεχωριστό ματς και πηγαίνουμε εκεί για να πάρουμε το διπλό. Η Εφές Αναντολού εχει υψηλές βλέψεις φέτος και υψηλό μπάτζετ. Έχει και καλές μονάδες, αλλά είναι καλοί και ως σύνολο. Έχει 2-3 ΝΒΑers που κάνουν όλο το παιχνίδι γι' αυτούς, πρέπει να τους σταματήσουμε αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό πιστεύω πως θα είναι το "κλειδί" της αναμέτρησης, θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να τα καταφέρουμε».