"Ήταν σημαντική εμπειρία. Η Ευρωλίγκα είναι σκληρή", δήλωσε αρχικά ο Πάνκο και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αισθάνομαι ότι ο ρόλος μου είναι να δίνω και να παίρνω συμβουλές. Αρκετοί από τους νεότερους συμπαίκτες μου, μου ζητάνε συμβουλές και για τη ζωή και για τα πάντα. Ο κόουτς λέει σε όλους να μην φοβούνται και να παίρνουν σουτ, αυτό έκανα και εγώ".

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ανέφερε: "Κάνει τη ζωή όλων πολύ εύκολη, τραβάει αγωνιστικά την προσοχή και το παιχνίδι για τους υπόλοιπους είναι πιο εύκολο. Για εμένα είναι ένα όνειρο να παίζω δίπλα στον Σχορτσανίτη, είναι ο τέλειος συμπαίκτης".

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος ανέφερε: «Ναι ήταν σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας σούταρε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς όμως συνεχίσαμε να παλεύουμε και να πάρουμε τελικά το παιχνίδι».

Η ομάδα ακόμα δεν φαίνεται έτοιμη για σπουδαία πράγματα;

"Ακόμα είμαστε στον Οκτώβριο καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, αυτό είναι δεδομένο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Πως βλέπεις τον δικό σου ρόλο στην ομάδα, νομίζεις ότι είσαι σε ένα στάδιο προσαρμογής;

"Δεν αισθάνομαι σαν να περνάω περίοδο προσαρμογής. Προσπαθώ να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου και να έρχομαι από τον πάγκο προσφέροντας κάποιες βοήθειες σε σημαντικά πραγματάκια".

Πρώτη χρονιά για σένα στην Euroleague, μια καινούρια εμπειρία;

"Η Euroleague είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση και δεν πρόκειται να δει ο κόσμος πολλά παιχνίδια να τελειώνουν με είκοσι πόντους διαφορά".