Facebook Pixel «Ακόμα ψάχνουμε την χημεία»
Μπάσκετ
| 2012-10-27 22:59:00

«Ακόμα ψάχνουμε την χημεία»

«Ακόμα ψάχνουμε την χημεία»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα δήλωσε ο Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά τη νίκη στην Λουμπλιάνα, ενώ δήλωσε πως ακόμα η ομάδα ψάχνεται για να βρει την χημεία της.

Ο Κροάτης μιλώντας στα ΜΜΕ της Σλοβενίας για το παιχνίδι της Παρασκευής, είπε: «Η Ολίμπια δεν έπαιξε και το καλύτερο παιχνίδι της. Νομίζω οτι στα προηγούμενα ματς και ειδικά σε αυτό κόντρα στην Φενέρμπακτσέ, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πολύ καλύτερα. Δεν είναι ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα για την Euroleague», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Το παιχνίδι της Ολίμπια δεν αποτέλεσε πρόβλημα για εμάς. Πάμε σε κάθε αγώνα για να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι. Είμαστε μία νέα ομάδα και ακόμη ψάχνουμε την κατάλληλη χημεία. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να παλέψουμε για την Euroleague. Από εμάς εξαρτάται πότε θα φτάσουμε στο σωστό επίπεδο και ελπίζω να είναι σύντομα».

Όσο για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Σήμερα (σ.σ την Παρασκευή) έκανα δύο λάθη στο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκα. Πρέπει να συνηθίσω πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έκανα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμη και έτσι όμως, νομίζω οτι έχω από τους μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής και είμαι χαρούμενος που όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο. Νομίζω όμως οτι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά. Τότε θα παίξουμε πολύ καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags