Facebook Pixel Συνελήφθη ο Μπατίστ για χρέη!
Μπάσκετ
| 2012-12-06 22:51:00

Συνελήφθη ο Μπατίστ για χρέη!

Συνελήφθη ο Μπατίστ για χρέη!

Ο Μάικ Μπατίστ ήρθε στην Αθήνα με την Φενέρ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, όμως στο αεροδρόμιο ο Αμερικανός συνελήφθη για οφειλή 200.000 ευρώ στην εφορία!

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στην Ελλάδα, καθώς ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήρθε με την Φενέρμπαχτσε για να αντιμετωπίσει το Τριφύλλι την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ αλλά στο αεροδρόμιο τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Η αστυνομία περίμενε τον «Μιχάλη» στις αφίξεις και στη συνέχεια τον συνέλαβε για χρέη 200.000 ευρώ προς το Δημόσιο!

 

"Θα τα πληρώσουμε εμείς"

Ο γενικός διευθυντής της Φενέρ, Κεμάλ Ντιντσέρ, που μαζί με τoν δικηγόρο του και τον εκπρόσωπο του παίκτη προσπαθούν να δώσουν μια λύση, εξήγησε στη Hurriyet πως «μάθαμε για το πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύση, δεν γνωρίζουμε ούτε αν το ποσό μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις», ενώ κατέληξε πως «εν ανάγκη θα πληρώσει η ομάδα το ποσό, αλλά είναι αδύνατον η υπόθεση να τελειώσει απόψε (6/12)». 

Αυτή είναι η δεύτερη περιπέτεια της ομάδας εκτός Τουρκίας. Πριν από μερικές αγωνιστικές για το παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα δεν επετράπη στον επίσης πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ρομέιν Σάτο η είσοδος στη Σλοβενία λόγω μπερδέματος με το διαβατήριό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags