Facebook Pixel «Μάικ ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2012-12-08 00:04:00

«Μάικ ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Μάικ ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος βράβευσε τελικά τον Μάικ Μπατίστ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φενέρ. Ο κόσμος τον αποθέωσε και ο Αμερικανός έβαλε τα κλάματα!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ η «πράσινη» ΚΑΕ βράβευσε τον Μάικ Μπατίστ στην πρώτη του επίσκεψη στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος (μόνος του και όχι μαζί με τον Θανάση όπως είχε γίνει γνωστό) στην ανάπαυλα της αναμέτρησης κατέβηκε στο παρκέ και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αμερικανό άσο για την προσφορά του στο «τριφύλλι».

Ο Μπατίστ πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να πει δυο λόγια στους φιλάθλους, που δεν σταμάταγαν να τον χειροκροτάνε και να φωνάζουν το σύνθημα «Μάικ ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα».

«Σας ευχαριστώ για τα 9 χρόνια. Μέχρι την μέρα που θα πεθάνω θα βρίσκεστε μέσα στην καρδιά μου», είπε ο Μπατίστ και σταμάτησε γιατί δάκρυσε. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στον πάγκο και εμφανώς συγκινημένος έβαλε την μπλούζα πάνω στο κεφάλι του και έκλαψε...

Πριν από την βράβευσή του «Μιχάλη», τα μάτριξ του ΟΑΚΑ έπαιξαν ένα σπέσιαλ βίντεο με τις... πράσινες στιγμές του. Ο κόσμος τον αποθέωσε με ζεστό χειροκρότημα, ενώ ο ίδιος δεν σταμάτησε να δείχνει τους φιλάθλους και να τους ευχαριστεί. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπου είχε μία θερμή αγκαλιά με τον φίλο του Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Λίγο μετά πήγε προς την εξέδρα και πήρε το πανό που είχαν ετοιμάσει για την επιστροφή του στην Αθήνα οι οργνανωμένοι και το οποίο έγραφε «Μάικ, Καλωσόρισες σπίτι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags