"Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε αύριο να νικήσουμε. Η Σιένα έχει τρεις σερί νίκες και πρέπει εμείς να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα είμαστε πολύ καλύτεροι» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.
Στη συνέχεια, ο αριστερόχειρας γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος είπε πως η ομάδα του δεν έχει πίεση παρά το αρχικό 1-2. «Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καμία τέτοια πίεση. Υπάρχει δρόμος και μπορούμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη αλλά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι άλλοι πρέπει να έχουν άγχος απέναντί μας»
Στην περσινή σειρά των play off με τη Σιένα ο Έισι Λο ήταν ο παίκτης «κλειδί» για τους Πειραιώτες και ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση. «Δεν έχει καμία σημασία αν θα παίξω εγώ καλά, σημασία έχει η ομάδα. Σημασία έχει στο τέλος της βραδιάς να είμαστε εμείς οι νικητές».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο