«Προλάβαμε και καταθέσαμε ένσταση στο φύλο αγώνα κατά της εγκυρότητας της αναμέτρησης.

Αυτό, που είπαμε στον έναν από τους τρεις διαιτητές είναι ότι το ρολόι κόλλησε για τουλάχιστον 3,6 δευτερόλεπτα και επομένως το καλάθι του Μπόμπι Μπράουν είναι εκπρόθεσμο.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές μας είπαν ότι θα το τσεκάρουν μετά την λήξη του αγώνα»
ήταν τα λόγια του υψηλόβαθμου στελέχους των πρωταθλητών Ευρώπης..


«Έπρεπε να έχουν κοιτάξει το instant replay»

Από την πλευρά του ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, δήλωσε: «Το χρονόμετρο σταμάτησε και το καλάθι του Μπράουν είναι για 2΄΄ εκπρόθεσμο, σίγουρα. Το είπαμε στον διαιτητή στην διάρκεια του αγώνα και μας είπε να το δούμε μετά το ματς. Το instant replay είναι για θέματα χρόνου και γραμμών που καθορίζουν το ματς, έπρεπε να το έχουν κοιτάξει» και πρόσθεσε:

«
Κάναμε σήμερα σημαντικά λάθη, δεν είχαμε κίνηση, ήμασταν πολύ στατικοί, εγκλωβιστήκαμε σε ένα παιχνίδι με ντρίμπλα και όχι πάσα. Γίναμε αργοί, έγιναν τα πάντα για να χάσουμε στα τελευταία 30΄΄. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό».

Για την ζώνη των Ιταλών, είπε: «Έπαιξαν και ζώνη και το περιμέναμε. Θέλαμε να κάνουμε επίθεση με περισσότερη κίνηση, δεν ξέρω για ποιο λόγο, αντί να πάμε σε κίνηση προσπαθήσαμε με ατομική κίνηση να διασπάσουμε την άμυνα».

Και για το ματς με την Μακάμπι, σχολίασε: «Πάμε για τη νίκη στην Μακάμπι όπως σε κάθε ματς. Θέλουμε την εκτός έδρας νίκη όπως θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».