Facebook Pixel «Σαν να χτυπήσαμε εμείς...»
Μπάσκετ
| 2013-01-30 20:35:00

«Σαν να χτυπήσαμε εμείς...»

«Σαν να χτυπήσαμε εμείς...»

Τις ευχές του στον Βαγγέλη Μάντζαρη έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίζουν και για αυτόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσέ την Πέμπτη…

Για τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Είναι ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το Top 16 έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Είναι ομάδα αρκετά καλή. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν το Μακ Κάλεμπ που επίσης τρέχει και μπορεί και να κουβαλήσει την μπάλα γρήγορα. Παίζουν με δύο «τριάρια» ή δύο «πεντάρια». Είναι λίγο ιδιόμορφο το παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη: «Ήταν κακή στιγμή για όλους μας αυτό που έγινε με το Βαγγέλη. Δυστυχώς, οι ατυχίες συμβαίνουν στα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να το ξεπεράσουμε και τον περιμένουμε να επιστρέψει στην οικογένειά μας. Όλοι θα παλέψουμε για το Βαγγέλη. Νιώθουμε σαν να χτυπήσαμε εμείς οι ίδιοι. Όταν ένα παιδί παθαίνει κάτι τέτοιο όλοι νιώθουμε άσχημα, σαν να κάναμε εμείς κάτι για αυτό. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να παλέψουμε κι εμείς για αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags