Ο Σλοβένος γκαρντ τραυματίστηκε στην περασμένη αγωνιστική του ΤΟΡ 16 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδος στην Ελλάδα εν όψει Παναθηναϊκού. Η απουσία του αναγκάζει τον Οκτάι Μαχμούτι να αναζητήσει αλλού τη συνεισφορά του στο μέχρι τώρα 7-1 στον ε' όμιλο της Ευρωλίγκας, η οποία μεταφράζεται κυρίως σε πόντους.

Ο πρώην NBAer μετρά 11,1 πόντους (2ος σκόρερ της πίσω απ' τον Τζόρνταν Φάρμαρ των 13,4π.), δίπλα σε 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Κωνσταντινούπολη (78-64) δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του (6π. με 2/4δίπ., 0/4τρίπ., 2/2β., 3ρ., 3ασ., 1κλ.), αλλά προφανώς η ατυχία -εν προκειμένω της τουρκικής ομάδος- είναι μία φορά και με το μέρος του Παναθηναϊκού, αφού 29χρονος είναι ασταμάτητος στην εκτέλεση, όταν βρει ρυθμό (σ.σ. 29π. με 6/8τρίπ. στην καλύτερη εμφάνισή του vs. Αρμάνι Τζινς Μιλάνο).

Πηγή: Gazzetta.gr