Η Κάχα Λαμποράλ είχε περάσει από το Palau Blaugrana στις αρχές Μαρτίουι, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν δεν έκανε το ίδιο λάθος και στην Ευρωλίγκα.
«Καθοριστικά» τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο και η συμβολή του Έραζεμ Λόρμπεκ οδήγησαν την Μπάρτσα στο 11-1, ενώ τους Βάσκους στο 6-6.
Αυτό δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, αφού ουσιαστικά η Σιένα έχει να δώσει τρία... αδιάφορα παιχνίδια. Την Παρασκευή (22/03) οι Ιταλοί θα αντιμετωπίζουν την Μπεσίκτας που είναι στο 0-11, την πρώτη Μπαρτσελόνα και τελευταία αγωνιστική του Top 16 την Κάχα Λαμποράλ που βρίσκεται μακριά από το όνειρο της πρόκρισης.
*O Πιτ Μάικλ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς είχε «επεισόδιο» με τον Τσάβι Πασκουάλ.
Τα δεκάλεπτα: 18-12, 42-32, 61-56, 83-74
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο