Facebook Pixel Ο διαιτητής που «δούλεψε» για τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2013-03-22 19:58:00

Ο διαιτητής που «δούλεψε» για τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διαιτητής που «δούλεψε» για τον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα φωνάζει η Μάλαγα για τον τρόπο που έχασε από την ΤΣΣΚΑ, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Παναθηναϊκό και μετά τη νίκη στη Μαδρίτη τον φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση. Τι έγινε στην τελευταία φάση;

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το χθεσινό παιχνίδι της Μάλαγα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου σφύριξε ο Σπύρος Γκόντας και νίκησαν οι Ρώσοι με 70-66, καθώς στην τελευταία φάση έγινε... χαμός!

Οι Ισπανοί έκαναν την τελευταία προσπάθειά τους στα τελευταία δευτερόλεπτα για να επιστρέψουν στο ματς, ωστόσο ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είχε ένα... ατύχημα, το οποίο και έληξε το παιχνίδι πρόωρα. Ο Κροάτης άσος των γηπεδούχων, όπως γράφει η στήλη Sdog Pick n' Scroll, «κουτούλησε» κατά λάθος πάνω στον Έλληνα διαιτητή και σωριάστηκε στο έδαφος!

Ουσιαστικά στο... τρακάρισμα αυτό, σταμάτησε και το παιχνίδι, καθώς η ΤΣΣΚΑ έκλεψε την μπάλα και «ροκάνισε» τον χρόνο μέχρι την λήξη, ενώ φίλαθλοι, παίκτες και άνθρωποι της Ουνικάχα είχαν ορμήξει στους διαιτητές και διαμαρτύρονταν για την συγκεκριμένη φάση! Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δεν «χάλασε» καθόλου τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε συνδυασμό με τη νίκη του στην Μαδρίτη λίγη ώρα αργότερα, έκανε τεράστιο άλμα για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, ο Κροάτης τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά (υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο), εξέλιξη που έκανε έξαλλο τον Ρέπεσα, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς, όταν είχε ηρεμήσει κάπως, είπε για την συγκεκριμένα φάση: «Είναι πολύ φυσιολογικός ο θυμός μου. Λυπάμαι που είπα κάποιες λέξεις που δεν έπρεπε πριν, όμως δεν ξέρω τι δουλειά είχε εκεί ο διαιτητής»!

Ο Σπύρος Γκόντας πάντως είναι ένας από τους καλούς Έλληνες διαιτητές και σίγουρα η συγκεκριμένη φάση τον αδικεί...

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τον Κρούνοσλαβ Σιμόν πεσμένο στο έδαφος μετά το φινάλε, να ουρλιάζει από τον πόνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags