Facebook Pixel «Δεν μπήκαν τα μεγάλα σουτ...»
Μπάσκετ
| 2013-04-26 01:01:00

«Δεν μπήκαν τα μεγάλα σουτ...»

«Δεν μπήκαν τα μεγάλα σουτ...»

Οι Στέφαν Λάσμε και Γιόνας Ματσιούλις στάθηκαν στα πολλά άστοχα τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός στην ήττα από την Μπαρτσελόνα.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και δεχτήκαμε πολλά καλάθια από την περιφέρεια. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καταπληκτική άμυνα, αλλά δεν μπήκαν τα μεγάλα σουτ και είναι πολύ δύσκολο έτσι να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα. Σήμερα δεν ήταν η ζώνη το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά η κούραση κάποιων παικτών. Ορισμένοι παίκτες ρίσκαραν στα σουτ, παίζουμε 7-8 παίκτες από την αρχή της χρονιάς και μας στοίχισε», είπε ο Λάσμε.

«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και μετά από αυτό δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, βάλαμε τα δυνατά μας, αλλά κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο να επιστρέφεις όταν είσαι πίσω με 19 πόντους στην έδρα τους. Αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε μέχρι το τέλος και έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιος χάνει και κάποιος νικά. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Θέλουμε ένα… σπρώξιμο τώρα για να κατακτήσουμε άλλον έναν τίτλο στην Ελλάδα. Φέτος, δεν ήταν η σειρά μας να πάρουμε την Ευρωλίγκα», ανέφερε ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags