Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του και μόνο στην τελευταία περίοδο η Ρεάλ ξέφυγε στο σκορ και κατάφερε έτσι να φτάσει στη νίκη.
Το πρώτο δεκάλεπτο άλλωστε είχε λήξει 19-17 υπέρ της Βαλένθια, όπως και το ημίχρονο 34-31. Στην τρίτη περίοδο έγινε πραγματική… μάχη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο. Ωστόσο, στην τέταρτη και τελευταία περίοδο… μίλησε ο Φίσερ, ο οποίος πέτυχε τους 15 από τους 19 πόντους της Ρεάλ και «έπρωξε» την ομάδα του στη μεγάλη νίκη, η οποία της έδωσε και πάλι προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 34-31, 51-51, 66-75
ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Πέσιτς): Κουκ 10, Ρίτσαρντσον 6, Λίστσουκ 5, Ναβάρο, Μαρτίνεθ 11, Πιετρούς 6, Σαβάνοβιτς 21, ΝτεΚολό 5, Γιαφτόκας 2
ΡΕΑΛ Μ. (Μολίν): Τόμιτς 15, Πριτζιόνι 8, Σουάρεθ 6, Ρέγιες 5, Μίροτιτς 2, Βελίτσκοβιτς 2, Φίσερ 19, Γιουλ 5, Τάκερ 13
Δεν… καταλαβαίνει από έδρες η Ρεάλ!
| 29/03/11 - 23:34
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο