Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά: «Kαλησπέρα σ' όλους. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη προϊστορία, με μεγάλα παιχνίδια στο παρελθόν, τα οποία έκριναν τίλους. Από μόνο του έχει ενδιαφέρον. Κλείνει η πρώτη φάση. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Επίσης είναι σημαντικό να κοιτάξουμε χρόνους γιατί ακολουθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Μακάμπι παίζει κατά κόρον με χαμηλά σχήματα, με την ταχύτητα να ανοίξει το γήπεδο, είναι εξαιρετική σ' αυτό. Είναι σημαντικός ο ρυθμός. Πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι. Γνωριζόμαστε κι οι δύο καλά».

... για τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της τελευταίας αγωνιστικής: «Είμαι τεχνικός, μπορώ να πω για τεχνικά ζητήματα. Αν κι εφόσων οι διαφορετικές ημερομηνίες κι ώρες διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής δεν προάγουν το άθλημα, να το δουν από μόνες τους οι διοικήσεις των ομάδων, να το συζητήσουν. Εμείς είμαστε εδώ για τεχνικά ζητήματα».

... για την εικόνα της ομάδας: «Στο δεύτερο γύρο αγωνιστήκαμε στο Ο.Α.Κ.Α. κι είχαμε περισσότερες ημέρες για προπόνηση. Η ομάδα αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια χωρίς τον Ούκιτς, οι οποίος κάνει δεύτερες δουλειές και σε άμυνα και σε επίθεση. Στη δημιουργία έχουμε ένα θέμα, δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Προετοιμάζουμε τους δύο νεαρούς γι' αυτό. Με την πίεση απ' όλους άλλοι δεν τα κατάφεραν σχεδόν καθόλου, ο Παππάς κατάφερε να είναι περισσότερο δημιουργός παρά εκτελεστής. Πρέπει να βρούμε πρωτεύοντες και δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς. Ο Διαμαντίδης διαθέτει την ποιότητα και την ικανότητα. Στον πρώτο γύρο αγωνιστήκαμε με παιδιά που ήταν τεράστια απώλεια για εμάς».