Facebook Pixel «Τώρα ξεκινάει η Euroleague»
Μπάσκετ
| 2014-01-01 20:55:00

«Τώρα ξεκινάει η Euroleague»

«Τώρα ξεκινάει η Euroleague»

Ο Στέφαν Λάσμε αφήνει πίσω του ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην Euroleague, καθώς με το νέο χρόνο γίνεται και η νέα αρχή με το top-16.

Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ δεν σκέφτεται ότι την Πρωτοχρονιά θα την περάσουν στο παρκέ: «Δεν έχει σημασία ότι είναι Πρωτοχρονιά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε έναν αγώνα και το ότι είμαστε εδώ είναι μέρος της δουλειάς. Είναι η αρχή του TΟP 16, ξαναπιάνουμε δουλειά και θα πρέπει να βλέπουμε έναν αγώνα τη φορά. Δεν θα στεκόμουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα, αλλά μας ενδιαφέρει το αύριο».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Ο αγώνας του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός για εμάς, νικήσαμε, αλλά δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να δουλέψουμε.

Όσο για το ματς με την Αρμάνι Τζινς: «Παρόλα αυτά είμαι θετικός για το αυριανό παιχνίδι. Δεν τους είχα παρακολουθήσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα. Αρχίσαμε την "κατασκοπία", δείχνουν πολύ καλοί στο βίντεο. Οι ψηλοί της είναι καλοί στην άμυνα, έχουν και καλούς περιφερειακούς παίκτες και πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παίξεις σκληρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags