Facebook Pixel Μαζί με τον Θρύλο στην ...Πόλη του!
Μπάσκετ
| 2014-02-17 14:30:00

Μαζί με τον Θρύλο στην ...Πόλη του!

Sportdog Team
Μαζί με τον Θρύλο στην ...Πόλη του!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Εσείς, είστε έτοιμοι για τη ...μεγάλη ζωή, παρέα με την αγαπημένη σας ομάδα; Ένα click και ετοιμάστε βαλίτσες!

Με ένα click, ο sportdog σάς ταξιδεύει!

Εκεί που πριν από περίπου δύο χρόνια στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης για 2η φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός στοχεύει σε ακόμα έναν μεγάλο θρίαμβο. Στις 28 Φεβρουαρίου, μία εβδομάδα μετά τον ελληνικό "εμφύλιο" με τον Παναθηναϊκό, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του Γιώργου Μπαρτζώκα δίνουν ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Τα κίνητρα για τη νίκη πολλά. Τα δικά σας, για ένα ταξίδι στην Πόλη, ακόμα περισσότερα! Αρκεί ένα click στην AirFastTickets για να βρείτε το πρώτο από αυτά τα κίνητρα. Το οικονομικό...

Από εκεί και πέρα, μόλις εξασφαλίσετε πτήση και ξενοδοχείο σε ένα οικονομικό πακέτο από την AirFastTickets, η απόλαυση αρχίζει. Και τι δεν μπορεί να δει κανείς στην Κωνσταντινούπολη, πέρα από ένα σπουδαίο παιχνίδι μπάσκετ για την Ευρωλίγκα, ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό στη νεόδμητη "Ülker Sports Arena" στην ασιατική πλευρά της Πόλης! Πρώτα απ΄ όλα, η ελληνική αύρα της ιστορίας της, θα σας οδηγήσει στην Αγιά Σοφιά και στο Φανάρι, στη Μεγάλη του Γένους Σχολή και στο Πατριαρχείο. Αυτά για αρχή...

Φυσικά, αφού διασχίσει κανείς τη γέφυρα του Γαλατά για να φτάσει στην παλιά Πόλη και την Αγιά Σοφιά, θα ...τρακάρει πάνω σε αμέτρητα αξιοθέατα, καθώς εκτός από την εμβληματική ελληνική εκκλησία, μπορεί να θαυμάσει το Τοπ Καπί, το Μπλε Τζαμί, το Ντολμπαχτσέ, το Παλιό Υδραγωγείο, τον Ιππόδρομο κ.ά.

Εννοείται πως μια βόλτα με το καραβάκι στις ακτές του Βοσπόρου και τα Πριγκιποννήσια θα είναι ένα σημείο αναφοράς για την εκδρομή σας εφόσον ο καιρός το επιτρέπει. Δεδομένη, με αφετηρία την Πλατεία Ταξίμ, θα πρέπει να θεωρείται και μια περαντζάδα στην ..."Ερμού της Κωνσταντινούπολης", την ονομαστή εμπορική οδό Istiklal. Εκεί, εκτός από τα ψώνια σας, ειδικά από τον οδό του Πέραν και μετά μπορείτε να δοκιμάσετε τους ξακουστούς πολίτικους μεζέδες, να πάρετε γεύση από ναργιλέ, αλλά και να γευτείτε τα παραδοσιακά γλυκά της Πόλης, όπως τον απίθανο μπακλαβά με πράσινο φιστίκι και το μοναδικό καζάντιμπι.

Όσοι αρέσκεστε στα φτηνά ψώνια και δεν σας ενοχλούν τα προϊόντα "μαϊμούδες", περάστε μια βόλτα και από τον ...λαβύρινθο του Kapali Carsi, του "Μεγάλου Παζαριού" όπως είναι γνωστή η συγκεκριμένη, σκεπαστή αγορά της Πόλης. Όσοι θέλετε ποτάκι και διασκέδαση, θα βολευτείτε φυσικά στην Istiklal και τα γύρω στενά που ποτέ δεν κοιμούνται, ενώ μιας και θα πάτε στην ...πηγή, καλό θα είναι να ξαποστάσετε και να ξεκουράσετε το ...ταλαιπωρημένο σας κορμί στα διάσημα τούρκικα λουτρά, τα Χαμάμ.

Μόνο μη χαλαρώσετε πολύ και ξεχάσετε το ματς του Ολυμπιακού, έτσι; Με αυτή την αφετηρία ξεκινήσατε να ψάχνετε το ιδανικό πακέτο στην AirFastTickets, αυτός είναι και ο τελικός προορισμός σας για το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Άλλωστε, AirFastTickets και Ολυμπιακός πάνε πάντα μαζί, σε ένα ...οικονομικό πακέτο! 

ΜΗΤ.Ε.:0206Ε60000317801

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags