Facebook Pixel «Απόλυτα συγκεντρωμένοι, αλλιώς...»
Μπάσκετ
| 2014-03-06 20:58:00

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι, αλλιώς...»

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι, αλλιώς...»

Ο Τζέιμς Γκιστ εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να υποτιμήσει την Λαμποράλ Κούτσα το βράδυ της Παρασκευής (21.45).

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε εν όψει 9ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας κι αναφέρθηκε...

...στο πώς αντιλαμβάνεται ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση βάσει και του 1-7 της ισπανικής ομάδος στον ε' όμιλο: «Πρέπει να 'μαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, όταν βγούμε στο παρκέ αύριο (7/3). Παρότι δεν έχει καλή επίδοση, η Λαμποράλ Κούτσα παραμένει μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στη συγκεκριμένη φάση της Ευρωλίγκας η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη, επομένως πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι».

...στην απουσία του Λαμάρ Όντομ λόγω προβλήματος στη μέση: «Η παρουσία του προσδίδει κάτι διαφορετικό στη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά εμείς πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι στο βασικό στόχο μας, πώς θα νικήσουμε, ανεξαρτήτως ποιους παίκτες θα έχουμε απέναντί μας».

...στο παιχνίδι της ομάδος της Βιτόρια βάσει και των πρώτων τριών (2-1) συναντήσεών τους: «Πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί στο transition. Όπως κάθε ισπανική ομάδα, αρέσκεται να τρέχει, να παίρνει πολλές προσπάθειες. Πρέπει να 'μαστε έτοιμοι στην άμυνα για καθετί και να περιορίσουμε τα εύκολα καλάθια, να τους ωθήσουμε στο μισό γήπεδο, όπου έχουμε το πλεονέκτημα, το οποίο θα μας βοηθήσει να ελέγξουμε το ρυθμό και να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags