Facebook Pixel «Περίεργο που αντιμετωπίζω τον Ζοτς ως προπονητής»
Μπάσκετ
| 2014-03-19 21:07:00

«Περίεργο που αντιμετωπίζω τον Ζοτς ως προπονητής»

«Περίεργο που αντιμετωπίζω τον Ζοτς ως προπονητής»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πως το ματς κόντρα στην Φενέρ είναι... τελικός και εξήγησε γιατί είναι περίεργο που θα αντιμετωπίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 40χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων εν όψει 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ (20/3, 21:45/novasports 3) για...

...για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: «Ούτως ή άλλως θα ήταν περίεργο παιχνίδι, απλώς τώρα έγινε πιο περίπλοκο. Μη λέμε τα ίδια πράγματα. Ξέραμε τι ήταν και τι είναι ο Ζέλικο για τον Παναθηναϊκό και πόσω μάλλον για εμάς, που έχουμε περάσει 13 χρόνια μαζί του. Είναι ιδιαίτερο κι από βαθμολογικής σημασίας, κι από συναισθηματικής πλευράς. Εμείς καιγόμαστε για το παιχνίδι, όπως κι εκείνοι. Πρέπει να το κερδίσουμε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Απ' την άλλη πλευρά, πρέπει να μην αφήσουμε κάθε τι έξω απ' τη λογική του παιχνιδιού να μας επηρεάσει στο τι θα κάνουμε. Το έχουμε ξαναπεί ότι είμαστε καταδικασμένοι να κερδίζουμε».

...πώς θα επηρεάσει το συναισθηματικό κομμάτι της επιστροφής του «Ζοτς»: «Επειδή αυτά τα πράγματα κρύβουν κάποιες παγίδες, είναι ανάλογα πού θα κάτσει το θέμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στις τέσσερις γραμμές και να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Από εκεί και πέρα θα δούμε».
 

...το αν περίμενε να τεθεί ως προπονητής αντιμέτωπος του 54χρονου Σέρβο ομολόγου του τόσο νωρίς: «Καταρχήν πέρα από τ' μπάσκετ, τις νίκες, τις ήττες και τις ομάδες, χαίρομαι που θα δω έναν άνθρωπο, που έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Είναι ιδιαίτερη στιγμή γιατί είναι ένας προπονητής χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό, εγώ είμαι μόλις δύο παιχνίδια στην ομάδα, είναι λίγο περίεργο, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια και χρόνος για κάποιες άλλες σκέψεις. Ό,τι είναι πριν, τώρα ή μετά, όταν μπούμε στο παρκέ, θα τελειώσουν. Είναι απόλυτα φυσιολογικό κι απ' την πλευρά του, κι απ' την πλευρά μας. Το καταλαβαίνουμε»

...τη Φενέρ υπό τις οδηγίες του άλλοτε προπονητή του στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχει τα σημάδια του Ομπράντοβιτς ακόμα, αλλά παραμένει μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, με μεγάλο ρόστερ, εμείς πάμε με τη δική μας τακτική και παράλληλα να μπορέσουμε να τρέξουμε και να βγάλουμε κάποιους αιφνιδιασμούς. Παρ' όλες τις απουσίες, η ομάδα είναι ενωμένη, είναι μαζί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags