Προσπαθώ να αποφασίσω εάν υπάρχει πιο άχαρη αποστολή από φάιναλ-φορ χωρίς ελληνική ομάδα και δυσκολεύομαι. "Τελική φάση Ευρωμπάσκετ δίχως την Εθνική Ελλάδας", ιδού η εύκολη απάντηση. Παρίσι 1999, Κωνσταντινούπολη 2001 και 2010, Λιουμπλιάνα 2013.
Μολονότι καυχιέμαι για την ανελλιπή παρουσία μου στα ελληνικά φάιναλ-φορ, με συμπτωματική εξαίρεση το περυσινό Λονδίνο, απέφυγα τα περισσότερα από εκείνα που έγιναν ερήμην των ομάδων μας.
Μία και μοναδική φορά χρειάστηκε να καλύψω ένα "φάιναλ-φορ των άλλων", το 2006 στην Πράγα. Και εκείνο φρόντισε να το στολίσει με γαλανόλευκη κορδέλα ο ευλογημένος Θοδωρής Παπαλουκάς. Περπατούσαμε στους δρόμους της Πράγας μετά τον τελικό και καμαρώναμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, λες και είχαμε κερδίσει εμείς το τρόπαιο του MVP.
Διάβασε περισσότερα στο: Η αστυνομία της μόδας | gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο