Facebook Pixel Καταργεί το τμήμα μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ
Μπάσκετ
| 2014-05-16 21:47:00

Καταργεί το τμήμα μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ

Καταργεί το τμήμα μπάσκετ η ΤΣΣΚΑ

Την απόφαση να καταργήσει το τμήμα μπάσκετ πήρε ο σύλλογος της ΤΣΣΚΑ... Μετά το νέο στραπάτσο σε φάιναλ φορ, στη Ρωσία δεν μπορούν να το αντέξουν τέτοια πίκρα και έκριναν προτιμότερο να μην ξαναδούν μπάσκετ...

Τους φτάνουν οι τίτλοι που κατάκτησαν στο παρελθόν...

Η είδηση είναι φανταστική, αλλά για να πούμε την αλήθεια, αυτό το πράγμα δεν αντέχεται. Με 15 πόντους προηγήθηκε στο 29' η ΤΣΣΚΑ, στο +4 ήταν 19'' πριν από τη λήξη, την κατοχή είχε 13'' πριν από το τέλος. Και βρήκε για άλλη μια φορά τον τρόπο να χάσει. Εφυγε μέσα από τα χέρια του Χριάπα η μπάλα και ο Ράις έβαλε το νικητήριο σουτ.

Και πάλι η ΤΣΣΚΑ με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρωλίγκα απέτυχε. Δεν έφτασε καν στον τελικό. Και ηττήθηκε από έναν αντίπαλο που έχει προϋπολογισμό το 1/5 των χρημάτων της ρωσικής ομάδας.

Η ΤΣΣΚΑ δικαιούται τον τίτλο της πιο λούζερ ομάδας των τελευταίων 12 ετών, της λείπει η καρδιά και ψυχή. Κάτι που περισσεύει στην Μακάμπι, που δεν έχει τα ίδια χρήματα, αλλά έχει κόσμο που λατρεύει το μπάσκετ και πίστη. Και πέτυχε άλλη μια υπέρβαση στην Ευρώπης. Η φανέλα της άλλωστε είναι πολύ βαριά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags