Facebook Pixel Με δύο τύμπανα και δύο πανό!
Μπάσκετ
| 2011-05-05 16:28:00

Με δύο τύμπανα και δύο πανό!

Με δύο τύμπανα και δύο πανό!

Αυτά θα είναι τα …πολεμοφόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Πόσο κόσμο θα έχει η κάθε ομάδα;

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του final-4. Υπήρχαν εκπρόσωποι όλων των ομάδων, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν τρία άτομα, ο Γεωργαντής και δύο συνεργάτες του.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι περιμένει σίγουρα 1.800 οπαδούς που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τους 2.000. Η Μακάμπι ενημέρωσε ότι θα έχει στο πλευρό της 4.000 οπαδούς και ότι στη Βαρκελώνη βρίσκονται 5.000 άτομα, τα χίλια χωρίς εισιτήριο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρότι ισπανική ομάδα, ενημέρωσε ότι δεν θα έχει πάνω από 800 οπαδούς, καθώς οι άνθρωποί της εξήγησαν ότι «…οι φίλαθλοί μας δεν ενδιαφέρονται για το μπάσκετ». Τέλος, από την πλευρά της η Σιένα ενημέρωσε ότι θα έχει 1.2000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι στις εισόδους του γηπέδου, μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν άνθρωποι ειδικευμένοι (σ.σ. κάτι σαν ψυχολόγοι), οι οποίοι θα μπορούν να κρίνουν από το βλέμμα αν οι φίλαθλοι που εισέρχονται είναι κακοποιά στοιχεία, νηφάλιοι κτλ.

Επίσης, οι διοργανωτές επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να έχει δύο τύμπανα και δύο μεγάλα πανό. Το ένα πανό θα μπορούν οι φίλοι των «πράσινων» να το έχουν αναρτημένο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ το άλλο θα πρέπει να κατέβει δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα τους επιτραπεί να κρατούν 3.000 μπαλόνια.

Τα ίδια ισχύουν και για την Μακάμπι τόσο όσον αφορά τα τύμπανα και τα πανό όσο και για τα μπαλόνια (σ.σ. επίσης 3.000). Τέλος η Σιένα θα έχει ένα τύμπανο.

Πηγή: Sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags