Αναλυτικά:
«Η ομάδα μου είχε 2/18 στα λέι απ και έπρεπε να βάλουμε περισσότερα. Η ομάδα έχασε αν και παίξαμε καλά στην αρχή.
Ήμασταν έτοιμοι, μπορούσαμε την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και με τρομακτικό έλεγχο του παιχνιδιού. Υπήρχαν πολλά ριμπάουντ επιθετικά για εμάς. Μετά ο Λαβρίνοβιτς χρειάστηκε να βγει προς τα έξω και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.
Ο Παναθηναϊκός έβαζε τις βολές αλλά ο Καουκένας και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να βγάλουν φάσεις. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Θα έπρεπε να πάρουμε περισσότερα από την άμυνα.
Εγώ δεν συζητάω αν εμείς έπρεπε να είχαμε πιο πολλές βολές. Ο Παναθηναϊκός ξέρει γιατί πήγε εκεί το παιχνίδι. Μου φαίνεται ότι οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια. Εγώ θέλω να ξέρω αν υπήρχε επαφή σε κάθε φάουλ. Όπως και να έχει έπρεπε να βάλουμε περισσότερα καλάθια και δεν το κάναμε», είπε ο Ιταλός προπονητής της Σιένα.