Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνοαμερικανού γκαρντ του «τριφυλλιού» στον Sentra 103.3:

 
Για τον τελικό με τη Μακάμπι τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αγωνιστούμε στον τελικό. Ελπίζω ότι θα παίξουμε πολύ καλά και θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Είναι ακόμη μια μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και ειδικά για εμένα που είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω μέρος σε Φάναιλ Φορ και σε έναν τέτοιο τελικό. Είμαι ανυπόμονος να παίξω στον τελικό και να πανηγυρίσω την κατάκτηση του τροπαίου»
 
Για τις μεγάλες εμφανίσεις που έχει κάνει είπε: «Δεν είναι κάτι περισσότερο που κάνω τώρα από ό,τι παλιότερα. Πάντα στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου, έχω βρει και τον ρυθμό μου και για αυτό παίζω καλύτερα πλέον. Ελπίζω και στον τελικό να μπορέσω να βοηθήσω και να πάνε όλα καλά για εμάς».
 
Για το εάν αισθάνεται πίεση δήλωσε: «Όχι, δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Θέλω μόνο να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Δεν αισθάνομαι πιεσμένος από κάτι. Σίγουρα, από τότε που ήρθα από την Αμερική έχω ανεβεί ένα επίπεδο αγωνιστικά. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό που με έχουν κάνει καλύτερο παίκτη».
 
Για τους σκάουτερ που βρίσκονται στην Βαρκελώνη και τον παρακολουθούν είπε: «Δεν ξέρω κάτι και δεν με απασχολεί. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι εδώ με τον Παναθηναϊκό για να κατακτήσουμε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».
 
Για τον Ομπράντοβιτς υποστήριξε: «Προφανώς, είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά και τυχερός που δουλεύω μαζί του».
 
Τέλος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο διεθνής γκαρντ τόνισε: «Είναι προφανές πως οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι. Είναι πάντα εκεί για να μας βοηθούν και το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Μας βοήθησαν πολύ στον ημιτελικό και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και στον τελικό. Ελπίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίζουμε μαζί τους»