Facebook Pixel Μπράβο στον Ιτούδη, τα... παραλέει για τον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2015-04-17 00:10:00

Μπράβο στον Ιτούδη, τα... παραλέει για τον ΠΑΟ!

Μπράβο στον Ιτούδη, τα... παραλέει για τον ΠΑΟ!

Τι και αν ο Παναθηναϊκός έχασε πάλι εύκολα στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ (100-80), ο Δημήτρης Ιτούδης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την πρώην ομάδα του.

Αφού πρώτα τόνισε πόσο βελτιωμένος ήταν στο δεύτερο ματς της σειράς, στην συνέχεια ανέφερε πως τον περιμένει ακόμα καλύτερο στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη δεύτερη νίκη. Κυριαρχήσαμε κι ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κι αξίζαμε τη νίκη. Ήταν ακόμη μία καλή εμφάνιση απ' την ομάδα μας, είμαστε μπροστά με 2-0 στη σειρά κι υπερασπιστήκαμε την έδρα μας, αλλά οι προσδοκίες μας είναι υψηλότερες. Πρέπει να προετοιμαστούμε εν όψει Game 3 κι έχουμε θέματα να δουλέψουμε. Όπως είδατε, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μετά την ήττα στην πρεμιέρα, ήταν πιο επιθετικός και θα 'ναι ακόμη καλύτερος στο ΟΑΚΑ.

Έχω πίστη στην ομάδα μου. Αν εκτελέσουμε το πλάνο μας, θ' αποδώσουμε καλά κάτω απ' οποιεσδήποτε συνθήκες. Με δεδομένο πως ήταν η δεύτερη αναμέτρηση μέσα σε 3 ημέρες, μου αρέσει το γεγονός πως είχαμε 28 ασίστ, ήμασταν ομάδα, μοιράσαμε τη μπάλα και δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ. Κανείς δεν έπαιξε για τον εαυτό του, αλλά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάτι σημαντικό. Θα 'θελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ο οποίος μας παρείχε μεγάλη στήριξη» είπε το Universal Sports Hall ο 45χρονος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags