Facebook Pixel Κυνηγά το θαύμα η ΑΕΚ!
Μπάσκετ
| 2015-05-28 23:15:00

Κυνηγά το θαύμα η ΑΕΚ!

Κυνηγά το θαύμα η ΑΕΚ!

Διαβάστε για την κίνηση που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα της Ένωσης...

Η φετινή πορεία της μπασκετικής ΑΕΚ μπορεί να άφησε με προβληματισμό τους φιλάθλους της, αφού πολλοί ήταν αυτοί που ήλπιζαν ότι μπορεί να φτάσει έστω στην τετράδα, ωστόσο η διοίκηση δεν απογοητεύεται και είναι έτοιμη το φετινό καλοκαίρι να κάνει τα πάντα για να αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο.

Μετά τις περσινές εντυπωσιακές κινήσεις με Μενσά Μπονσού, Ίνγκλις και Χέρστον, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει βάλει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και στόχος του είναι να βάλει ξανά την Ένωση στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον Τζόρντι Μπερτομέου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα πιέσει ώστε να μπει ο Δικέφαλος στην Ευρωλίγκα έστω και από το... παράθυρο (
wild card)!

Οι πιθανότητες της Ένωσης δεν είναι πολλές, όμως ο Αγγελόπουλος θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπερτομέου στην Βαρκελώνη, πως η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και αξίζει να παίζει κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Φυσικά, αν η ΑΕΚ πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα, τότε αυτομάτως θα ανέβει και το μπάτζετ και θα δούμε παίκτες από το... πάνω ράφι, όπως είναι ο Νίκος Ζήσης! Ο Έλληνας άσος δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει στη Φενέρ και δεν αποκλείεται η "ευρωπαία" ΑΕΚ να τον ψήσει να γυρίσει πίσω στο σπίτι του!

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags