Αναλυτικά:

"Η ομάδας ήταν συγκεντρωμένη για 40 λεπτά και σε αντίθεση με ό,τι συνέβη απέναντι στον Ολυμπιακό ανοίξαμε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Συνεχίσαμε μάλιστα με την ίδια ένταση και στις άλλες τρεις περιόδους.

Η Καρσίγιακα είναι μια γρήγορη και αθλητική ομάδα με βάθος και προερχόταν από ένα σπουδαίο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γι' αυτό και οφείλαμε να τους αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Κλειδί ήταν η συγκέντρωση και η θέληση των παικτών στην άμυνα. Μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο αυτό το κομμάτι και να γίνει σημείο αναφοράς μέσα στη χρονιά.

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε ένα απίθανο παιχνίδι με τρομερή ενέργεια. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο της καριέρας του, αλλά σίγουρα ένα από τα καλύτερα.

Ο Διαμαντίδης διάβαζε το παιχνίδι και μας ένωσε τα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ μαζί με τον Καλάθη έδωσαν 19 ασίστ, κάτι που μας βοήθησε πάρα πολύ. Οι δύο ψηλοί μας δεν έπαιξαν πολύ, αλλά όσο ήταν στο παρκέ βοήθησαν την ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία βελτίωσης και πρόοδου, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ψάχνουμε αυτοματισμούς.

Μέχρι τώρα δεν είχαμε πολλά επίσημα παιχνίδια, αλλά από τα φιλικά με την Ούνιξ και την ΤΣΣΚΑ είχα δει ότι μπορούμε ν' ανταπεξέλθουμε σε αθλητικότητα. Η κατάστασή μας βελτιώνεται σταδιακά, είναι ένα καλό μήνυμα για τη συνέχεια".