Facebook Pixel Ο Πρίντεζης ξεκαθαρίζει για το αν θέλει να πάει στους Σπερς... (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2015-11-26 23:43:00

Ο Πρίντεζης ξεκαθαρίζει για το αν θέλει να πάει στους Σπερς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρίντεζης ξεκαθαρίζει για το αν θέλει να πάει στους Σπερς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή "RED EUROLEAGUE" του καναλιού της ερυθρόλευκης ΚΑΕ και απάντησε ευθέως για το αν θα φύγει για το ΝΒΑ...

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και στους Σπερς: “Λες να ήρθε η ώρα τώρα να πάμε εκεί πέρα; Το να πω πως είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα που την αγαπώ με όλη μου την ψυχή, και θέλω να είμαι εδώ για χρόνια, είναι κάτι το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται να το λέω. Ας έρθει αυτή η στιγμή και βλέπουμε πως θα πάει, αλλά θεωρώ πως εδώ είναι το μέλλον μου, εδώ θέλω να κλείσω την καριέρα μου, εδώ έχουμε περάσει όσα έχουμε περάσει. Όμορφες στιγμές, άσχημες στιγμές.

Κοίτα, μπορώ να πω πως υπάρχει μία ελάχιστη πρόκληση το γεγονός πως πρόκειται για μία πολύ σοβαρή ομάδα, όπως είναι οι Σπερς. Δεν έχουν 10 Αμερικάνους που απλά τρέχουν πάνω-κάτω. Είναι μία ομάδα που έχει αρχές, έχει ίσως τον καλύτερο προπονητή, αν όχι στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά σίγουρα τον κορυφαίο των τελευταίων ετών. Είναι η πιο σταθερή ομάδα της τελευταίας 10ετίας. Είναι τιμή για εμένα που μου δείχνουν ενδιαφέρον”.

Δείτε το βίντεο στο 14.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags