Facebook Pixel Επική δήλωση Ζήση για Σπανούλη!
Μπάσκετ
| 2016-03-10 12:15:00

Επική δήλωση Ζήση για Σπανούλη!

Επική δήλωση Ζήση για Σπανούλη!

Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Ζήσης για τον κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη, εν όψει της μεταξύ τους κόντρας στο ματς της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ ψάχνει το διπλό στην Μπάμπεργκ για να μπορεί να λέει πλέον ότι διεκδικεί με αρκετές ελπίδες την πρόκριση στην οκτάδα.

Από την άλλη και η Μπάμπεργκ παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει επικρατήσει μέσα στο ΣΕΦ στο πρώτο γύρο.

Ο Νίκος Ζήσης που διανύει τρομερή χρονιά στην γερμανική ομάδα μίλησε στο gazzetta.gr σχετικά με το σημερινό ματς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κουμπάρο του και αντίπαλο στο παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.

"Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια! Άρχισε από τις δύο σερί φορές που παίξαμε αντίπαλοι με τη Σιένα στα πλέϊ-οφ κι έκτοτε δεν μιλάμε ποτέ πριν από τους αγώνες που θα παίξουμε αντίπαλοι. Είναι λογικό, γιατί ο καθένας σκέφτεται τη δουλειά του και την ομάδα του κι έχει έναν σκοπό. Το άσχημο είναι ότι θα τους δω ελάχιστα και μετά τον αγώνα, γιατί απ' ότι έμαθα, θα φύγουν αμέσως μετά το ματς για να διανυκτερεύσουν στο Μόναχο", ήταν τα λόγια του Ζήση όταν ρωτήθηκε για το αν μιλάει πριν τα ματς με τον "Kill Bill".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags