Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια έχουν ήδη κάνει… φτερά, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εξαντληθούν.
Η κρισιμότητα του αγώνα με τους Κροάτες, αλλά και η πρόθεση της Ευρωλίγκας να βραβεύσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καθιστούν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ως την πιο «γκλαμουράτη» της 13η αγωνιστικής του Top 16 και έχουν… τρελάνει τον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν μπορεί με τίποτα να χάσει αυτή τη γιορτή!
Ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 13.000 εισιτήρια, ενώ όσο θα περνούν οι μέρες τόσο θα εντείνεται η ζήτησή τους!
Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Τσεντεβίτα γίνεται από τα κάτωθι σημεία:
*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.
*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη (29/3) ως και Παρασκευή (1/4) από 10π.μ. ως 6μ.μ.
Την Παρασκευή (1/4), από τις 6.00μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με την Τσεντεβίτα και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο