Facebook Pixel Απίστευτο: Τι έκαναν Παναθηναϊκοί με Μπουρούση!
Μπάσκετ
| 2016-04-20 00:13:00

Απίστευτο: Τι έκαναν Παναθηναϊκοί με Μπουρούση!

Απίστευτο: Τι έκαναν Παναθηναϊκοί με Μπουρούση!

Τρομερές στιγμές για τον Έλληνα σέντερ στο ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη της Λαμποράλ και τον αποκλεισμό του Τριφυλλιού με 3-0. Διαβάστε τι έγινε αμέσως μετά την λήξη.

Ο Γιάννης Μπουρούσης κατάφερε μέσα σε 40 λεπτά, από… κόκκινο πανί στο Ολυμπιακό Στάδιο να χειροκροτείται και να φεύγει ήρεμα και χαμογελαστός. Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα, ο Έλληνας σέντερ μετά την λήξη της αναμέτρησης αγκαλιάστηκε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος επίσης τον αγκάλιασε και έτσι… βοήθησε την εξέδρα να τον χειροκροτήσει.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή για τον «Μπούρου», ο οποίος παρότι πριν την έναρξη του ματς άκουσε και πάλι υβριστικά συνθήματα, μετά την λήξη είδε φίλους του Παναθηναϊκού να τον πλησιάζουν για να βγάλουν μαζί του φωτογραφία!!

Ναι, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, κατά την αποχώρηση του πούλμαν της Λαμποράλ, φίλοι του Παναθηναϊκού, φορώντας κασκόλ της ομάδας τους, πλησίασαν τον Μπουρούση και του ζήτησαν να βγάλουν Selfie, κάτι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον σημαντικά!! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags