Facebook Pixel Λέτε να σκάσει "βόμβα" με Μπουρούση;
Μπάσκετ
| 2016-04-20 00:25:00

Λέτε να σκάσει "βόμβα" με Μπουρούση;

Λέτε να σκάσει "βόμβα" με Μπουρούση;

Η άψογη συμπεριφορά του παίκτη στα τρία παιχνίδια της σειράς, οι ...selfies με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και -κυρίως- η αγκαλιά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μπορεί να ανοίξουν την πόρτα της μεταγραφής του Έλληνα σέντερ στο Τριφύλλι... 

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε με …σκούπα και 3-0 από τη Λαμποράλ, ωστόσο η βραδιά ήταν «μεγάλη» τόσο για το ευρωπαϊκό αντίο του Διαμαντίδη όσο και για την απόλυση του Τζόρτζεβιτς. Αυτές, όμως, δεν ήταν οι μοναδικές «ειδήσεις» που βγήκαν από το ΟΑΚΑ.

Υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ μεγάλο, το οποίο ενδεχομένως να μας απασχολήσει σε λίγους μήνες και φαινεται ότι "ψήνεται" απο πλευράς της "πράσινης" ΚΑΕ.  

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση και στο ενδεχόμενο να φοράει από τη νέα σεζόν τα πράσινα του Παναθηναϊκού, ένα σενάριο το οποίο δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ειδικά μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναφερόμαστε πρώτα στα συγχαρητήρια που δέχθηκε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αγκαλιά που είχαν οι δύο άνδρες, κίνηση μάλιστα που… υποχρέωσε ουσιαστικά και την εξέδρα να χειροκροτήσει τον Έλληνα σέντερ κατά την αποχώρησή του από το παρκέ.

Ο ίδιος ο «Μπούρου», αμέσως μετά δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμητικό για μένα που ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε και με αγκάλιασε. Ίσως ο κόσμος να μην τον ξέρει, αλλά εγώ προσωπικά έχω μία προσωπική σχέση με τον κ. Γιαννακόπουλο. Δεν είμαστε... κολλητοί φίλοι, αλλά έχουμε καλή σχέση και αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας. Τον τιμά που ήρθε να μα χαιρετήσει»!

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς ακολούθησε η αγκαλιά με Διαμαντίδη, αλλά και η… επίθεση αγάπης (!!!) των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προς τον άσο της Λαμποράλ έξω από το ΟΑΚΑ. Ακόμα και ο Μπουρούσης εντυπωσιάστηκε, όταν είδε φίλους των Πρασίνων με κασκόλ, να πλησιάζουν προς το μέρος του και να του ζητάνε να βγάλουν Selfie!

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα σήμαιναν και τίποτα, αν δεν γνωρίζαμε εδώ και καιρό, πως ο «Μπούρου» ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, άλλωστε, έχει μεγάλη εκτίμηση για τον Έλληνα σέντερ και φαινεται ότι είναι πολύ θετικός σε αυτή τη μεταγραφή... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags