Facebook Pixel Τρομερή ατάκα για Μπουρούση: "Χαίρομαι που το έχασε..."!
Μπάσκετ
| 2016-11-05 00:55:00

Τρομερή ατάκα για Μπουρούση: "Χαίρομαι που το έχασε..."!

Τρομερή ατάκα για Μπουρούση: "Χαίρομαι που το έχασε..."!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον σέντερ του Παναθηναϊκού;

Ο λόγος για τον τεχνικό της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα χρόνια για τον πρώην παίκτη του στην Λαμποράλ, Γιάννη Μπορούση, λέγοντας όμως πως χάρηκε όταν έχασε το κρίσιμο καλάθι μέσα από την ρακέτα.

«Νομίζω πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξεκινήσαμε άσχημα με 9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να τους φτάσουμε μετά. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνά μας στα πρώτα τρία λεπτά του δεύτερου μέρους. Από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το φινάλε. Κάποιες φορές είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη, τα οποία ήταν πολύ - πολύ δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Οι αντίπαλοι έμειναν στο ματς, κυρίως στα λεπτά που είχαν το προβάδισμα. Πιστεύω τα ριμπάουντ, η επιμονή μας και το γεγονός ότι παλέψαμε ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πως κάναμε καλό ματς. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε περισσότερα», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον Μπουρούση και τον Πασκουάλ, απάντησε: «Όσον αφορά τον Μπουρούση, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις έναν παίκτη που είχε εξαιρετικά αποτελέσματα με εμένα για προπονητή. Τον συμπαθώ πολύ και είμαι χαρούμενος που έχασε το καλάθι στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε σκληρή άμυνα απέναντί του. Εύχομαι σε εκείνον και στον Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό προπονητή, τα καλύτερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags