«Προσπαθώ να κάνω αυτό που θέλει η ομάδα μου. Όταν αυτό συνδυάζεται με νίκη είναι το ιδανικό. Αυτό αποζητά κάθε αθλητής σε ένα ομαδικό άθλημα. Να δώσει ό,τι μπορεί για να κερδίσει η ομάδα του. Όταν τα καταφέρνουμε κοιμόμαστε χαμογελαστοί. Όταν δεν τα καταφέρουμε δεν έχει σημασία τι έκανες εσύ. Είναι ομαδικό άθλημα. Χαίρομαι γιατί είμαι σε ένα επίπεδο και πάλι που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Με στήριξε η ομάδα, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Όσες φορές και να το κάνω δεν είναι αρκετό. Είχα ανθρώπους που με στήριξαν για να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές. Τους ευχαριστώ, ξέρουν ποιοι είναι. Να μας έχει ο Θεός καλά, εμένα και τους συμπαίκτες μου και όσους δουλεύουν γι' αυτή την ομάδα», δήλωσε αρχικά.

Όσο για το ματς, ανέφερε: «Όλη η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής. Είναι δύσκολο να έχεις απώλειες παικτών του βασικού ροτέισιον. Όμως, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν έψαχνε την δικαιολογία. Πάντα πάλευε με ό,τι είχε και δεν είχε. Στο τέλος νικούσε ή έχανε με την αξία του και την προσπάθειά του. Αντιδράσαμε ύστερα από ένα κακό ματς στο Μπάμπεργκ. Το κάναμε εξαιρετικά για 25'. Μετά χάσαμε τον ρυθμό μας, επιστρέψαμε στη "Φενέρ" να επιστρέψει».

Έπειτα, δήλωσε: «Απολογισμός στη μέση της χρονιάς δεν βοηθάει κανέναν. Έχουμε κάνει καλές νίκες, είμαστε σε καλό δρόμο. Θα δούμε στο τέλος της διαδρομής τι έχουμε καταφέρει. Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα δουλεύουμε καλά, θα δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα και θα ξεκουράζουμε το κορμί μας γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».