Ο άσος των Ερυθρόλευκων μίλησε στο EuroLeague Greece και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σκηνικό με τον Σλούκα, όπου άκουσε γιούχα την ώρα που βραβεύτηκε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε επί του θέματος ο Έλληνας φόργουορντ:

"Ο Κώστας δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό και αποτελεί μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας, η οποία κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχε ενεργή συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ήταν σημαντικό μέλος του βασικού κορμού αυτής της ομάδας. Έμεινε στον Ολυμπιακό για μία ολόκληρη επταετία, έχει ζήσει πολλά πράγματα εδώ και είναι αρκετά στενάχωρο να τον βλέπεις να αποδοκιμάζεται από μία μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ο καθένας τον αποδοκίμασε για δικούς του λόγους και είναι δικαίωμα του, δεν μπορώ εγώ ή εμείς να κρίνουμε το τι πιστεύει και νιώθει ο καθένας, αλλά νομίζω πως οι αποδοκιμασίες στον Σλούκα ήταν άδικες. Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε σαν εικόνα. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου και επί χρόνια συμπαίκτης μου. Νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια, ο Σλούκας έχει αποδείξει περίτρανα σε όλους την αξία του, τον χαρακτήρα του, το ποιος είναι, το επίπεδο του σαν παίκτης, αθλητής και άνθρωπος. Έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, και αυτό το γνωρίζουν όλοι καλά.

Νομίζω πως οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού και κυρίως οι μπασκετικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουν και ξέρουν πως η προσφορά του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη, έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα στις επιτυχίες και στις κατακτήσεις τίτλων αυτής της ομάδας. Νομίζω πως αυτή η μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού συνεχίζουν να τον εκτιμούν, να αναγνωρίζουν την προσφορά του και να τον σέβονται. Και όλα αυτά τα έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδο".