Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε σε εκδήλωση για τα βραβεία Εmpren Esport που έγιναν στην Βαλένθια και με δηλώσεις του επέμεινε πως δεν υπάρχει θέμα αλλαγής της πόλης για το φετινό Final Four της Ευρωλίγκας.
Ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσο είναι ασφαλές να γίνει το Φάιναλ Φορ στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επεξεργαζόμαστε το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση. Θα υπάρξει ειδικό πλάνο, όχι μόνο για την προστασία του γηπέδου, αλλά και για όσα γεγονότα γίνουν από την Eυρωλίγκα κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ. Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το πλάνο, να το συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε.
Πράγματι, έγιναν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως έγιναν και αλλού. Όμως, σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα γίνει τίποτα οπουδήποτε στον κόσμο. Τρεις μήνες πριν από το Euro έγινε μια φρικτή επίθεση στη Γαλλία, αλλά στη συνέχεια τίποτα δεν συνέβη στη διοργάνωση, γιατί οι αρχές έλαβαν όλες τις προφυλάξεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς.
Θα είναι ένα Φάιναλ Φορ με περισσότερους ανθρώπους ασφαλείας συγκριτικά με αυτό του Βερολίνου, όμως επίσης θα είναι ένα Φάιναλ Φορ όπως όλα τα υπόλοιπα, υπό την έννοια ότι θα αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο