Facebook Pixel Sold out το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2017-03-30 12:33:00

Sold out το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ!

Sold out το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ!

«Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα (31/3, 21.45). του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη, σε μια προσπάθεια να δει την ομάδα του να διεκδικεί την τέταρτη θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδας στην επόμενη φάση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα αποδείχθηκε εμπράκτως για μία ακόμη φορά και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως θα επιδείξουν και πάλι ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και της ιδέας του Παναθηναϊκού μας και πως με τη φωνή τους και μόνο θα ωθήσουν την ομάδα στη νίκη. Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags