Facebook Pixel Δεν ξεχνά τον Ομπράντοβιτς ο Ιτούδης - Το μήνυμά του για το Final Four και τον "Ζοτς" (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2017-05-23 21:56:00

Δεν ξεχνά τον Ομπράντοβιτς ο Ιτούδης - Το μήνυμά του για το Final Four και τον "Ζοτς" (ΦΩΤΟ)

Δεν ξεχνά τον Ομπράντοβιτς ο Ιτούδης - Το μήνυμά του για το Final Four και τον "Ζοτς" (ΦΩΤΟ)

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στη βάση του και έστειλε ενα μήνυμα... από καρδιάς μέσω Facebook!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στη Ρωσία μετά το Final Four της Κωνσταντινούπολης και ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε μέσω Facebook τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη που έδειξε σε αυτόν και τους παίκτες παρά την πίκρα του αποκλεισμού, ενώ έδωσε το σύνθημα για δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έγραψε τα εξής:

«Επιστρέψαμε στη Μόσχα Δευτέρα απόγευμα με μια πίκρα, παρότι είχαμε και πάλι μια εξαιρετική χρονιά στην #euroleague.

Κατέβασα την φωτογραφία του εξωφύλλου 'We are Champions" καθώς δεν θα είναι η ομάδα μου η πρωταθλήτρια έως το επόμενο #F4glory. Αμέσως πέσαμε στη δουλειά καθώς έχουμε δύσκολη συνεχεία στη #VTBleague. Διαβάζω τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα στo inbox μου από τις τελευταίες μέρες και στα σχόλια σας στο logo της #CSKAbasket που ανέβασα!

Σας ευχαριστώ απεριόριστα. Δεν φαντάζεστε πόση χαρά και δύναμη μου δίνεται. Σας υπόσχομαι πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα παιγνίδια της ομάδας μας και να φέρουμε κι άλλο κόσμο κοντά στο μπάσκετ.

Ας συνεχίσει κάθε ένας από εμάς τον αγώνα του με γνώση πείσμα επίμονη τιμιότητα. Με ευγνωμοσύνη...
»

Αμέσως μετά, ο κόουτς Ιτούδης προέβη σε ακόμα μια ανάρτηση, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που μετείχαν στο Final Four, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη νικήτρια, Φενέρμπαχτσε, και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags