Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέσσερα πράγματα ζήτησε ο Πασκουάλ
Μπάσκετ
| 2017-10-18 19:40:00

Τέσσερα πράγματα ζήτησε ο Πασκουάλ

Sportdog Team
Τέσσερα πράγματα ζήτησε ο Πασκουάλ

Μετά το στραπάτσο από την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο ήττας από την Μπάμπεργκ και ο Καταλανός το ξέρει.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είπε πως για να καταφέρουν να πετύχουν πράγματα φέτος, θα πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα έκανε αναφορά και στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας.

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ και την αντίδραση μετά την ήττα στη Βαρκελώνη: «Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και το πρώτο που πρέπει να δείξουμε είναι ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη. Ότι δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όπως δείξαμε πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Δεύτερον πρέπει να παίξουμε με σωστό τρόπο. Ως τώρα μόνο μία μέρα δεν το κάναμε. Σίγουρα αύριο πρέπει να δείξουμε σε όλους καλή εικόνα. Καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί από την αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά και αλλάζει στην πορεία, όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά και να νικήσουμε».

Για την Μπάμπεργκ και το ρόστερ της: «Έχουν νέο ρόστερ. Εκαναν καλή δουλειά το καλοκαίρι, γιατί ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως κι εμείς, έχουν νέους παίκτες, είναι νέα ομάδα, αλλά έπαιξαν πολύ καλά με τη Μακάμπι ως έξι λεπτά πριν το τέλος, πριν ο Τζάκσον παίξει απίστευτα για τη Μακάμπι. Θεωρώ ότι η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλά, έχει εξαιρετικό προπονητή και θα είναι δύσκολο να νικήσουμε αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags