Ο Παναθηναϊκός φόρεσε το κανονικό του αγωνιστικό προσωπείο στο δεύτερο ημίχρονο με την Αρμάνι και έτσι μπόρεσε να αξιοποιήσει για μία ακόμη φορά το μεγάλο όπλο, που λέγεται ΟΑΚΑ. Θα νοιώσει ακόμη καλύτερα, αν την Τρίτη το αξιοποιήσει για μία ακόμη φορά, όταν και θα υποδεχτεί την Μακάμπι.

Γενικώς, οι «πράσινοι» έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα από δω και πέρα και μπορούν να ονειρεύονται ακόμη καλύτερες μέρες. Μόνο, που θα μπορούν να κάνουν σχέδια, αν μάθουν ότι ο Νικ Καλάθης δεν χτύπησε σοβαρά πριν από λίγο.

Ο παίκτης, που έκανε την διαφορά στο παιχνίδι με την Αρμάνι, ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς. Ο παίκτης, που εκτελεί κάθε τόσο τον Ολυμπιακό, σημείωσε 20 πόντους με 6 τρίποντα, και ήταν εκείνος, που έδωσε το έναυσμα για την εκτόξευση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ρίβερς έχει κάνει συζητήσεις εδώ και καιρό με την διοίκηση της ΚΑΕ για ανανέωση της συνεργασίας τους, οι πληροφορίες λένε ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, ακόμη, όμως, δεν έχουν δοθεί τα χέρια. Και βέβαια δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία.