Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Χίμκι με την Ζαλγκίρις, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχαν ένα μικρό επεισόδιο μετά το τελευταίο τρίποντο του Τάιλερ Χάνεϊκατ.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, υψηλού επιπέδου, με υπέροχο κοινό. Ήταν μια κρίσιμη νίκη για εμάς, η πιο σημαντική της σεζόν, πρώτον εξαιτίας του επιπέδου του αντιπάλου, το επίπεδο της Ζαλγκίρις είναι άριστο και δεύτερον επειδή βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο και σημαντικό κομμάτι στη σεζόν. Για εμάς, αν δεν κάνω λάθος, ήταν η 5η μας νίκη εκτός έδρας και αυτή ήταν η 3η στον β' γύρο.
Διαβάστε επίσης...
Τι να νικάς εκτός έδρας στην Euroleague είναι πολύ δύσκολο και σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Σταματήσαμε τον Πάνγκος, ο οποίος έχει πολλές ασίστ και σήμερα είχε μόνο δύο κι επίσης δεν επιτρέψαμε ελεύθερα σουτ στον Μιλάκνις. Για τρεις περιόδους παίξαμε καλή άμυνα και υπερισχύσαμε σε ριμπάουντ και ασίστ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και καλή επιτυχία στην Ζαλγκίρις στη συνέχεια».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο