Ο Νικ Καλάθης μίλησε στη Nova μετά ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι και δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι ήταν κακοί σε επίθεση και άμυνα.
Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι νεοαποκτηθείς, Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν, έπαιξαν καλά, αλλά χρειάζονται χρόνο.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Και στην επίθεση και στην άμυνα ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, αλλά δεν βρήκαμε ρυθμό. Αυτό συμβαίνει σε μια ομάδα που δεν βρίσκει σκορ».
Για τη δυσκολία των «πράσινων» μακριά από το ΟΑΚΑ: «Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Μπορείς να το πεις ότι γίνεται μέσα στη σεζόν. Πρέπει να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».
Για τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν: «Θα χρειαστούν χρόνο για να ταιριάξουν. Έπαιξαν καλά, έπαιξαν σκληρά και μας βοήθησαν. Ελπίζω να συνεχίσουμε και να βελτιώνονται».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο